Artikel bloggers

Wednesday, April 27, 2011

Melamar menggunakan teka silang kata

,
Inilah teka silang kata yang lengkap dengan lamaran yang digunakan oleh Corey Newman.




WASHINGTON - Seorang lelaki, Corey Newman menggunakan teka silang kata sebagai satu cara unik untuk melamar kekasihnya, Marlowe Epstein, lapor sebuah akhbar semalam.


Newman yang berusia 28 tahun berpakat dengan akhbar Washington Post untuk bertanyakan soalan itu kepada Epstein, 31, menerusi satu kolum teka silang kata.

Pembayang untuk soalan nombor 51 berbunyi: Kata-kata yang mempunyai cincin padanya. Apabila Epstein menjawab dengan betul: "Adakah awak ingin berkahwin dengan saya?" Newman terus melutut dan menyerahkan sebentuk cincin permata dan mengulangi soalan sama.

Epstein yang namanya diambil daripada pembayang nama watak dalam filem Shakespeare in Love dan penulis layar filem Casablanca itu menerima lamaran tersebut.

Washington Post yang melihat lamaran tersebut sebagai satu cerita yang bagus telah merakamkan semua detik itu, sebelum memasukkan ke dalam laman webnya. Sumber KOSMO

p/s: Laki2 luar sane yg kreatif blh la lamar bakal isteri anda mcm nie. Ade cara lamaran lain lagi yg korang nak share? Sharing is caring.....hehehehe.

6 Kritikan pedas to “Melamar menggunakan teka silang kata”

  • April 27, 2011 at 8:36 AM
    Lina says:

    memang romantik...suka! :)

    delete
  • April 27, 2011 at 8:43 AM
    bungaLily says:

    how sweet :)

    delete
  • April 27, 2011 at 9:20 AM

    waaah!syok giler kot... =)

    delete
  • April 27, 2011 at 9:33 AM
    elinADNAN says:

    romantiknyehh

    delete
  • April 27, 2011 at 10:41 PM
    Yua says:

    omg.. sweet sangat2

    delete
  • April 29, 2011 at 6:51 PM
    APAN says:

    hmmm...kene banyak duit gak nak wat gini...
    nak bayor kat company surat kabo...
    dah la hantaran semakin mahal...
    payah2...kene amek jln lain la nmpaknye...
    haha...

    delete

Sila Tinggalkan Jejak Kaki Anda Di Sini

 

Journey of Youth Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger