Artikel bloggers

Sunday, January 02, 2011

Pelakon pakai stoking sebab jijik

,
Dunia artis nie mesti x sunyi dari gosip kan. Samada betul atau x tue aku x nak komen. Korang dah beso panjang utk nilai mane baik mane x. Ake maleh nak menabur fitnah. Just nak share je, so layan je la.

Aku bace la kosmo ari nie dan terpandang tajuk nie 'Aktres pakai stokin sebab jijik'. So aku terus fokus bace, nak tau la jijik sebab pe n sape artis tue.

Well pe yg aku tau da la sorang artis cun nie dan agak sombong la. Sumber mengatakan  dia nie sombong tak bertempat. Mungkin dia tak suke sombong di jamban....hahaha.

Nak dijadikan cite da org kate mase penggambaran drama dilakukan di sebuah umah kampung, artis nie telah jelas2 tunjukkan sikap sombongnye.

Pe yg dia wat? Dia pakai stokin sebab jijik dengan lantai umah kampung tue. Org2 penggambaran yg lain lak rase serba salah dengan sikap artis tue. Tuan umah kampung tue mesti sedih kan...x pun nyampah beno dgn artis bangat tue.

If artis tue memnag asal org kaye, maybe tindakan dia tue takde la jadi masalah sgt. Tapi sebelum dia jadi artis just menginap di umah flat bertaraf pangsapuri je pun. So nampak sgt la tak sedar asal usul.

Aku hrp2 la artis2 Malaysia nie dpt jd contoh yg baik pada masyarakat especially bebudak remaja yg sering jadikan diaorg sebagai ikon. Kalau dh glamor pun jgn la tunjuk sikap2 negetif. Be profesinal k.

p/s: sape tahu artis mane yg dimaksudkan dlm entri nie?

2 Kritikan pedas to “Pelakon pakai stoking sebab jijik”

  • January 2, 2011 at 10:57 PM
    Yanie J says:

    da cm paparazi dh kamu bwk gosip ni...hihihi
    erk tp siapa ye?meyh bisik slow2 [kekeke]

    delete
  • February 21, 2013 at 12:19 PM
    Anonymous says:

    Awesome blog! Do you have any recommendations for aspiring writers?
    I'm planning to start my own site soon but I'm a little lost on everything.
    Would you recommend starting with a free platform like Wordpress or go for a paid option?
    There are so many choices out there that I'm totally overwhelmed .. Any tips? Cheers!

    Visit my page cash payday loans

    delete

Sila Tinggalkan Jejak Kaki Anda Di Sini

 

Journey of Youth Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger