Artikel bloggers

Tuesday, February 15, 2011

Program Angkasawan Negara

,

Sorang wakil rakyat nie ditemuramah tentang program angkasawan negara.

Wakil rakyat: Bagi saya, ini semua adalah satu pembaziran atas duit rakyat. Kita sepatutnya tidak hantar mereka ke bulan, tapi hantar mereka pergi matahari. Barulah USA, Russia, respect sama kita...."

Penemuramah: Tapi Dato, matahari kan panas. Macam mana mau pergi sana?

Wakil rakyat: Cis! itu pasal la kamu tak jadi wakil rakyat. Saya dah lama jadi wakil rakyat, saya mesti ada jalan penyelesaian. Kita jangan pergi siang, banyak panas. Kita pegi malam, baru ada sejuuuuuk......

p/s: Agak2 korang jadi penemuramah tue, korang gelak time tue gak x?hehehe

13 Kritikan pedas to “Program Angkasawan Negara”

  • February 15, 2011 at 4:04 PM
    noraim says:

    haha. kalo sy maunya tergolek² gelak. haha.

    delete
  • February 15, 2011 at 4:24 PM
    KinosKoko says:

    ni mintak lempang nyer wakil rakyat..hahaha

    delete
  • February 15, 2011 at 5:32 PM
    i am S!L4H.. says:

    bkn gelak ni...rase nak smackdown je..hahha

    delete
  • February 15, 2011 at 11:55 PM
    amny.. says:

    hahaha..
    mcm2..:DD

    delete
  • February 16, 2011 at 12:03 AM
    MiMie AddNin says:

    rase mau belasah aje kalu macam tu..

    delete
  • February 16, 2011 at 12:33 AM

    lawak gila! rase cm nak bagi penumbuk pusing 360 darjah je, hehe :P

    delete
  • February 16, 2011 at 2:56 PM
    Dhia Delisha says:

    kalau dhia terus gelak sampai guling2 kat orang tu...muahahaha... sengal toi...

    delete
  • February 16, 2011 at 4:00 PM
    kakyong says:

    apsal tak letak icon LIKE FB tu... senang nak tekan jer..

    delete
  • February 16, 2011 at 4:48 PM
    AizA says:

    hahaha... wakil rakyat tu mmg lah sesangat pandai..

    delete
  • February 16, 2011 at 5:49 PM

    camni care pemilihan wakil rakyat skrg..sungguh bijaksane ^^,

    delete
  • February 16, 2011 at 6:39 PM
    zati embong says:

    terkebil2 mata then angguk oo cmtu

    "xnk memalukan org lain"

    hihi, follow sini

    delete
  • February 16, 2011 at 11:15 PM
    Wafiy Suzly says:

    kan hampeh tuu..huhu

    delete
  • February 17, 2011 at 4:01 PM
    DiNaZ says:

    walaupon aku lambar tapi aku comment gak

    agak2 ko lah kan?? siapa yang undi dia jadik wakil rakyat??

    delete

Sila Tinggalkan Jejak Kaki Anda Di Sini

 

Journey of Youth Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger