Artikel bloggers

Thursday, January 13, 2011

Budak pandai zaman kini...

,

Pada satu hari, sorang ibu sedang memasak di dapur. Tiba2, anaknya datang lalu bertanya kpd ibunya.

Anak: Ibu, kenapa perut ibu besar?

Ibu: Sebab dlm perut ibu ada adik kamu.

Anak: Ibu sayang adik?

Ibu: Mestilah.

Anak: Habis tu. KENAPA IBU TELAN DIA!!!

Mak: Arrrrrarrrrrr.....

Hehehe......

p/s:
1. Anak2 korang de tanye cam gini x?hehehe
2. Gambar di atas just hiasan je. Suami korang same2 ngandung ngan korang gak eh? Bape bulan ye...hehehe

23 Kritikan pedas to “Budak pandai zaman kini...”

  • January 14, 2011 at 2:00 AM
    Cik Yana says:

    hehehe~
    tak melaluinye lagi sebab masih bujang dan single :P

    delete
  • January 14, 2011 at 11:36 AM
    dwaty says:

    lawak la gambor ni.... ibu anak ke-2... bapak anak ke-3....

    delete
  • January 14, 2011 at 12:05 PM
    eVy-D-YaNa says:

    hehe~ :P

    delete
  • January 14, 2011 at 1:06 PM
    anassuhada says:

    hahaha. dalam perut ayah ade ape pulak?? macam same je ngn perut ibu. hehe

    delete
  • January 14, 2011 at 9:29 PM
    luvYOU says:

    ngaaa...kalau sy lah sy akan jwab
    "ibu telan sbb adik sedap" :p

    follow :)

    delete
  • January 14, 2011 at 9:34 PM
    ♥LyNnDa♥ says:

    ahakz....hahahah..
    sush nk ckp...
    ok pe...dr ank buah lin...
    "mcm ne mama buat adik"????

    delete
  • January 14, 2011 at 9:43 PM
    Mr. TN_SkY says:

    ahahah...xmenjawab ibunye..=_= neway xde penglaman..kerna masih solo~ ahaha

    delete
  • January 14, 2011 at 11:20 PM
    zureen says:

    hahahh! lawak!

    delete
  • January 15, 2011 at 2:36 AM
    iniialahaku says:

    sbab ibu sayangla ibu telan dia..xnak dia g jauh2..hahah

    delete
  • January 15, 2011 at 10:32 AM
    n4dh!3r4 says:

    hahaha tekanan betol dpt anak byk tanya camni! :P

    delete
  • January 15, 2011 at 10:44 AM

    cakap kat anak tu..jgn byk soal.karang telan dia gak baru tau :-)

    delete
  • January 15, 2011 at 11:57 AM
    misza says:

    adik belum cukup besar. nnt dah cukup ibu kuarkan.

    delete
  • January 15, 2011 at 12:15 PM

    perut suami tu yang lagi besar dari perut isteri dia.. ha3

    delete
  • January 15, 2011 at 3:12 PM
    Nafisa81 says:

    kelakar la..anak....anakk..

    delete
  • January 15, 2011 at 6:01 PM
    mOoN says:

    terigt cite papadom..perut dom dgn moon masa mula2 cite pun mcm nie juga...

    delete
  • January 15, 2011 at 6:31 PM
    Jo Qusary says:

    hehehe~

    delete
  • January 15, 2011 at 7:14 PM
    zey says:

    dulu, masa mak pregnant, mesti abah yang morning sickness taw...hehe..=)

    delete
  • January 16, 2011 at 10:16 AM
    lynn angel says:

    haha.. kanak2 itu sgt bijak.. :)

    delete
  • January 16, 2011 at 2:32 PM
    asliner says:

    ala..
    zaman sekarang ade je budak akan tnye gitue kat mak bapak mereka..
    advance lar kate kan..
    waallahualam~

    delete
  • January 16, 2011 at 3:45 PM
    nunama says:

    hahaha.
    teringat cerita "Aku Tak Bodoh".

    +nek, baby datang dari mana?
    -tepi jalan!

    Wahahaha~~
    lebih kurang mcm tula dialognye.

    Emm mcm mana ye nak memahamkan budak2? Nanti buat entry pasal tu pula ek? Hehe. :)

    delete
  • January 16, 2011 at 10:52 PM
    Anonymous says:

    adik belum keluar lagi.
    budak tu cerdik ,ni mesti minum susu awal lembu

    delete
  • January 17, 2011 at 8:15 AM

    hahaha

    delete
  • January 17, 2011 at 10:22 AM
    deem says:

    hahaha...macam mana nak jawab soklan tu ah?

    delete

Sila Tinggalkan Jejak Kaki Anda Di Sini

 

Journey of Youth Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger