Artikel bloggers

Monday, January 17, 2011

Kedai Gunting Alaf Baru

,

Salam semua....

Korang slalu gunting rambut katne? Kedai mamak gak ke? X kisah la memane asalkan stylo...hehehe

Nie da satu gambar lokasi kedai gunting yg aku rase unik gak la. Aku dpt nie mase ushar KOSMO. Unik betul mamat nie bukak kedai gunting dlm lori, memang boleh pakai la otak geliga dia nie.

Menurut sumber, kedai gunting nie milik Mohd Nafisol Saad yg merupakan seorg anggota tentera. Jgn igt dia pegang machine gun n masuk utan je, da skill gunting rambut lagi. Kedai gunting dia nie dijadikan premis bergerak sekitar area Wangsa Maju n Taman Setiawangsa di KL. Dia bukak kedai nie setiap ari kecuali sabtu dari jam 6ptg hingga 11mlm. So sape2 yg da sekitar area tue n nak mencuba gunting dlm lori blh la terjah mamat nie.

Ada lagi yg unik pasal kedai gunting nie. En Nafisol kita yg baik hati nie just kenakan bayaran RM5 utk dewasa n RM4 utk kanak sbg bayaran gunting rambut...murah tue.

So korang cube la gunting situ n bgtau aku samada puas ati or bez x....ok ye.

Nak bace berita nie, klik sini

p/s: Pasni sape lak nak wat idea gile bukak kedai gunting atas pokok ke, atas langit ke...kuikui.

5 Kritikan pedas to “Kedai Gunting Alaf Baru”

  • January 17, 2011 at 9:03 PM
    RedVixen says:

    alamak... bukan unisex ke? hahaha :D

    delete
  • January 18, 2011 at 12:41 PM

    nk gak guntingg rmbutt kt cini =P hihi

    delete
  • January 18, 2011 at 6:25 PM
    Mr. TN_SkY says:

    fuh~ gile style..hehe..senang kan? kreatif pun kreatif..hehe

    delete
  • January 19, 2011 at 12:18 PM
    n4dh!3r4 says:

    kalau buat atas pokok jenoh pulak nak memanjat.. hahaha =P

    delete
  • January 21, 2011 at 12:21 AM
    n!da says:

    mase die gunting rambut tu lori bejalan ke tidak?

    kang naya tepotong telinge plak. da kurang hantaran. hoho

    delete

Sila Tinggalkan Jejak Kaki Anda Di Sini

 

Journey of Youth Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger