Artikel bloggers

Tuesday, January 18, 2011

Alahai Aamir Khan jarang mandi....

,

Salam semua...

Sape minat Aamir Khan angkat tgn. Mesti da gak yg minat kan especially yg minat cite Bollywood nie la. Well ada satu story yg menarik pasal Aamir Khan nie, gosip skit la.

Aku ushar KOSMO pagi nie dan bace pasal kisah Aamir Khan yg jarang mandi skit, eh byk kot...kuikui. Cite nie bkn la da sape2 reka, tapi didedahkan sendiri oleh isteri dia sendiri coz x bape suke sgt dgn tabiat buruk Aamir Khan tue.

Confirm Aamir Khan nie slalu kena lecture ngan isteri dia pasal nie kan. Tapi bgs la isteri dia blh still hidup skali ngan dia wlpn berbau gitu...hehehe.

Mcm2 gaye n tabiat artis nie kan, tapi asalkan diaorg bahagia dh la.

Nak bace berita nie, klik sini

p/s: Korang pun da yg malas mandi x? hehehe

12 Kritikan pedas to “Alahai Aamir Khan jarang mandi....”

  • January 18, 2011 at 1:24 PM

    hahaha nasiblah tak minat hindustan.. ;)

    delete
  • January 18, 2011 at 2:16 PM
    dwaty says:

    busy sangat tu yang mandi kerbau kot...

    delete
  • January 18, 2011 at 4:36 PM
    :: Zanna :: says:

    fuh!!! dh bau apa tu??eheh~~

    jom jalan2 kat mid valley ^.^

    delete
  • January 18, 2011 at 5:40 PM
    Mayra Hilton says:

    biaq xnsem jnji mndiiii.HAHA

    delete
  • January 18, 2011 at 6:26 PM

    hish, pengotor gak eh..hahaha XD

    delete
  • January 18, 2011 at 8:50 PM
    Azmi Khan says:

    ish2....
    wat malu kaum hindustan je.....
    nasib ko popular.....

    delete
  • January 18, 2011 at 9:31 PM
    mia says:

    slamber bini dia dedahkan aib suami..naseblah nonmuslim..hehee..

    nice sharing ya..

    delete
  • January 18, 2011 at 9:43 PM
    zacky ~786~ says:

    hadoii..~ kepro2..

    delete
  • January 18, 2011 at 9:51 PM

    ehemm.. bagus sangat la tu.. tak yah mandi.. blh jimat air.. =)

    delete
  • January 19, 2011 at 10:59 AM
    nanie says:

    pengotor nya si amir khan ni..huhu

    delete
  • February 27, 2011 at 10:33 PM

    eu..betul ke neyh?..minat aamir khan neyh..alahai,napa la engkau gitu =(

    delete
  • February 21, 2013 at 12:20 PM
    Anonymous says:

    Hi there to every body, it's my first visit of this web site; this web site includes remarkable and in fact fine stuff in support of visitors.

    Feel free to surf to my web-site :: view it now

    delete

Sila Tinggalkan Jejak Kaki Anda Di Sini

 

Journey of Youth Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger