Artikel bloggers

Wednesday, February 09, 2011

Hantu pun desak Hosni Mubarak berundur

,

Salam semua.

Korang mesti tahu dan ikut perkembangan kemelut di Mesir kan. Aku da post gak sebelum nie pasal kemelut tue yakni desakan dari rakyat Mesir yg mahu Presiden Mesir Hosni Mubarak meletak jawatan immediately.

Well dlm kekalutan dgn demonstrasi dan rusuhan yg jadi di Tahrir Square tue, ada satu benda yg pelik jadi di situ.

Benda yg aku maksudkan tue adalah imej hantu seorang laki yg menunggang kuda berjaya dirakamkan oleh stesen televisyen MSNBC. Imej hantu tue ada mase rusuhan tue khamis lalu.

Dalam imej tersebut, bayang penunggang kuda yang berwarna hijau dan bercahaya itu seolah-olah melihat gelagat para penunjuk perasaan membaling batu dan kebakaran kereta di tepi sebatang jalan raya dalam rusuhan itu.(rujuk gambar atas)

Maybe hantu tue pun nak join skali rusuhan tue menuntut Hosni Mubarak letak jawatan. Itu menunjukkan betapa rakyat Mesir memang nak Hosni Mubarak letak jawatan sampai hantu pun ikut join skali...hehehe.

If korang nak bace berita nie, klik sini.

p/s: Korang penah jumpe hantu? Korang wat pe? Lari mcm awie dlm cite Hantu kak limah tue ke....hehehe

23 Kritikan pedas to “Hantu pun desak Hosni Mubarak berundur”

  • February 9, 2011 at 10:19 AM
    Pejuang Pen says:

    malaikat tu...

    delete
  • February 9, 2011 at 10:26 AM
    Raji berkata says:

    uish
    wAllahualam
    kalau nmpk hantu btol2 lari lagi laju mcm dorg dlm hantu kak limah tu lari =.="

    delete
  • February 9, 2011 at 1:32 PM

    org dgn hantu lbh kurang sama jek...hoho!

    delete
  • February 9, 2011 at 3:09 PM
    Dawa says:

    hantu takut ngan prangai org. last2 skali lari :D

    delete
  • February 9, 2011 at 7:08 PM
    Nur Hani says:

    pehal "hantu" tu x gi serang si hosni tu terus ? biar mati terkejut :P haihh~

    delete
  • February 10, 2011 at 7:37 AM

    jgn cakap dan percaya sesuatu yang kita btol2 tak pasti. takut jatuh syirik

    delete
  • February 10, 2011 at 2:47 PM

    cm tak p'caye jep :p

    delete
  • February 10, 2011 at 2:54 PM
    sarah abadan says:

    gmbr cmtu leh edit kot...huhu

    delete
  • February 10, 2011 at 3:24 PM

    jgn percaya tnpa selidik..maybe edit je tu..alaa...cam video malaikat turun dari langit berlegar2 kat kaabah tu.. :)

    delete
  • February 10, 2011 at 4:27 PM
    Anikimaro says:

    pakai kamera pe ek rakam ni? cam glow in the dark je kuda tu

    delete
  • February 10, 2011 at 8:48 PM
    Mike Nakal says:

    ye ke tu hantu? tapi pada aku tu cuma asap. biasa la..kalau dah merusuh, asap bom buatan sendiri takpun bom dari pihak tentera :D

    My recent post: jom join contest?

    delete
  • February 10, 2011 at 8:54 PM

    Hantunya Fir'aun... melambangkan kelaliman.. :) Peace

    delete
  • February 10, 2011 at 8:56 PM

    hantu ke tu ek??

    delete
  • February 10, 2011 at 11:05 PM
    mohd sasuke says:

    wallahualam

    delete
  • February 10, 2011 at 11:23 PM
    Eza says:

    xpnh mpe hantu&taknak jmpe hantu..huhuhu..aneway tq for visiting my blog! :)

    delete
  • February 11, 2011 at 12:10 AM
    nurulsyifa says:

    antara pecaye n tidak jea nie *-* huahua

    delete
  • February 11, 2011 at 12:50 AM

    tq pd yg comment.
    sy pun x pasti akan kesahihan berita n gambar tue.
    mcm yg sy link kn,berita n gambar tue dari KOSMO yg dikatakan la dirakam oleh stesen tv MSNBC.
    sy xtau la pe agenda berita nie.
    apa pun sy rase baik rujuk pd yg pakar ye...huhuhu.

    delete
  • February 11, 2011 at 7:53 AM

    ye ke hantu 2?

    delete
  • February 11, 2011 at 8:36 AM
    aiezhaa says:

    no komen.haha(komen gak namenye)

    delete
  • February 11, 2011 at 9:22 AM
    kay_are says:

    memang kejadian yang ajaib r kat situ.. kuasa Yang Atas tu r..

    delete
  • February 11, 2011 at 12:39 PM

    huhuhu..antu pown nak join ey..

    delete
  • February 11, 2011 at 12:41 PM

    gambar betul ke tuh?? mesti effect je tu kan..ade org buat

    delete
  • February 13, 2011 at 10:58 AM
    Mr. TN_SkY says:

    hahaha..ko jangan buat aku teringat awie lri cane lam muvie kak limah ahahaha :-p

    Diterima Menyertai 100 Penulis Editor!

    delete

Sila Tinggalkan Jejak Kaki Anda Di Sini

 

Journey of Youth Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger