Artikel bloggers

Friday, December 31, 2010

Apa Mark Zuckerberg buat di Thailand?

,

Apa mamat Mark Zuckerberg pengasas Facebook dengan anggaran kekayan AS$ 7billion (RM21.6billion) nie wat di bangkok, Thailand? Korang pun mesti curious gak kan.

Sebenornye dia nie gie majlis kawan dia iaitu Naib Presiden Facebook, Chris Cox yang berkahwin dengan seorang wanita tempatan bangkok.

Gambar di atas memaparkan mamat nie masuk bar di bangkok dan dikatakan berpakaian simple t-shirt, jeans dan selipar je. Zuhud gak mamat nie ye. Kot la dia nak pakai stylo ke. Tapi aku rase t-shirt, jeans dan selipar dia harga bukan macam kita beli slalu. Paling kurang pun mesti ratus2 or ribu2. Pada dia ratus2 or ribu2 tue macam 1 sen je dari kekayaan dia kot.

Sumber ada juga mengatakan ayah kepada wanita tempatan yang kawan dia kawin tue menyebut mamat nie nampak rendah diri je (dia rendah eh), tak seperti yg digambarkan dalam movie social network tue. memang la pakcik oiii, tue kan movie je. Lagi pun mamat tue pun tak suka sebenornye movie tue yg citekan hal hidup dia.

Nak tahu lagi? Klik sini.

p/s: Pe pun pade sape2 yg nak jumpe mamat nie gie la terjah Bangkok sekarang. Dia da sane lagi.

3 Kritikan pedas to “Apa Mark Zuckerberg buat di Thailand?”

  • December 31, 2010 at 5:54 PM
    kelhome says:

    alor..bodygad mesti ada kiri kanan tu

    delete
  • January 1, 2011 at 1:53 AM

    dia baikla..

    delete
  • January 1, 2011 at 3:25 PM
    SheY PuLL says:

    bergosip la yek...

    delete

Sila Tinggalkan Jejak Kaki Anda Di Sini

 

Journey of Youth Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger