Artikel bloggers

Thursday, January 27, 2011

Awas 18SX, anda berani bace?

,

Salam semua...

Jam dah pukul 2.58 pagi, mata still blh tahan lagi. So utk elakkan aku lewat post lagi mcm semalam, aku ambik kesempatan nie utk post one entri.

Tapi entri nie aku nak tunjuk gambar je. Biar gambar nie berbicara dah cukup utk korang fikir dan bagi pandangan waras korang tue.

Aku rase gambar2 yg menyusul nie dah circulating in da blogs for couple of days tapi tujuan aku post gak bukan nak jaja trafik or pe2 tapi aku rase mcm serius betul isu nie.

Gambar2 nie pasal 2 budak yg masih mentah usianya melakukan aksi seks. Aku x pasti sape yg berjaya snap gambar2 nie tp da la hikmahnye Allah nak bagi kita sedar betapa teruknye masyarakat kita skrg nie.




So pe pandangan korang? Dunia nie da xde batasan ke?

p/s: Hrp2 benda nie x jadi pd kaum keluarga kita especially our Muslim...Ya Rabb,sa'idna.....

26 Kritikan pedas to “Awas 18SX, anda berani bace?”

  • January 27, 2011 at 3:22 AM
    eVy-D-YaNa says:

    hohoho~ ish3~

    Talk of A Soul

    delete
  • January 27, 2011 at 5:44 PM

    aku rase gambar tu dekat diambil dari negara luar.. mungkin china.. perhati betul2 no plat lori tu.. bukan no plat Malaysia kan.. tapi kat Malaysia pun apa kurangnyer.. akhir zaman dah nie..

    delete
  • January 27, 2011 at 9:26 PM
    n!da says:

    tapi, ini xberlaku kat mesia kan?
    tak kan? tak kan?

    kurang didikan agama
    atau
    terlalu terpengaroh dengan media?

    both.

    delete
  • January 27, 2011 at 10:51 PM
    Ieqa Swetluv says:

    Nauzubillah.. haishh haishh

    delete
  • January 28, 2011 at 12:38 AM
    sarah abadan says:

    aarghhhh!!! nak jerit boleh tak~~~

    delete
  • January 28, 2011 at 1:17 AM
    LyNn'Azlina says:

    terok dah skang...

    delete
  • January 28, 2011 at 6:24 AM
    akuorgkmpng says:

    ni kt china..
    hehehe

    delete
  • January 28, 2011 at 8:25 AM
    misz beauty says:

    astaghfirullahalazim...

    ekceli nih pengaruh dari parents jugak.. ada yg slamber make love depan anak2 ingat anak2 kecik tak tau ape2 ataupun cd blues diorg besepah2 merata...

    now days budak umor beberapa bulan lagi da faham ape yg kite agah sampai diorg blh senyum2 inikan pulak 4@5 tahun... hurmmmm...

    delete
  • January 28, 2011 at 10:30 AM
    DaK CoMoT says:

    owhh astagfirullahalazim.... mintak2 djauhkan...

    delete
  • January 28, 2011 at 11:09 AM

    takde la.ni budak2 men tolak2.men gado2 je..tp dlm keadaan bogel tu yg buat isu..

    delete
  • January 28, 2011 at 11:42 AM
    sudirman says:

    serius..aku gelak habis tgk budak2 nie..hahahha..but..kena fkir sesuatu...nice entri

    delete
  • January 28, 2011 at 12:49 PM
    DiNaZ says:

    OMG!

    delete
  • This comment has been removed by the author.
    January 28, 2011 at 1:51 PM

    This comment has been removed by the author.

    delete
  • January 28, 2011 at 2:41 PM

    tak nak fikir negatif.. maybe macam Jejaka Terhangat cakap, diorang main2 aje tu..

    delete
  • January 28, 2011 at 3:35 PM
    iEra NaDiRa says:

    tak tau tak tau tak tau. =___="

    delete
  • January 28, 2011 at 5:53 PM
    i am S!L4H.. says:

    aiyoooooo..benarkah ini....

    delete
  • January 28, 2011 at 7:52 PM
    TeAqArH says:

    dunia tanpa batasan...atas jln pun jd la budak2 ni...ape nk jd ntah...
    ish3(geleng kesal)

    delete
  • January 28, 2011 at 11:02 PM

    minta jauh la benda2 cmni kn..aish

    delete
  • January 29, 2011 at 12:54 AM
    Raji berkata says:

    ish2
    they are so innocent..
    salah influenced tu owh

    delete
  • January 29, 2011 at 6:05 PM
    Along25 says:

    HAhahahahahah kuang asam tol!

    delete
  • January 29, 2011 at 10:40 PM
    geekz36 says:

    pengaruh media, parents dan rakan2 yang utama. kat malaysia pun ada kes macam ni

    Latest Entry: Brad Pitt dan Johnny Depp Gaduh Besar ?

    delete
  • January 30, 2011 at 1:36 AM

    eh bdk2 ni!malu plak yg menegok ni..

    delete
  • January 30, 2011 at 11:19 AM
    syuwai says:

    spechless !!

    betul ka tu ??..

    delete
  • January 30, 2011 at 11:20 AM
    mira_nas says:

    ini mesti ada tengok contoh kat mana2 ni.. tak pon tertengok ke?

    delete
  • January 31, 2011 at 5:31 PM
    cik nur says:

    budak2 zaman skang nie banyak kena pantau kalo tak nie la jadi nyer mcm tak caye plak bila tgk gambar nie huhuhuh

    delete
  • January 31, 2011 at 5:34 PM
    Shidarina says:

    weh..nauzubillah... nak menangis aku tgk gambo nih.ape kene org2 zmn skrg nih... T_T budak2 yg br mumaiz pon dah ada fikiran 'yang itu'.. mak bapak dorg tgk cite dot2 depan anak2 ke???????? kalo tidak cmne bebudak kecik ni tahu????

    delete

Sila Tinggalkan Jejak Kaki Anda Di Sini

 

Journey of Youth Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger