Artikel bloggers

Wednesday, January 26, 2011

Wah kereta pun blh beku gak...

,

Salam semua...

Lewat betul aku post entri ari nie gara2 terlebih tido....hehehe. Aku nak share one story tp mgkn dah basi kot sbb bace dari KOSMO je. Paper nie memang wajib la jd sumber harian aku selain pakcik Google n Yahoo.

So da story nie pasal kereta yg diletakkan di parking kete di Manhattan, New York tetiba menjadi beku. Kete nie memang diselimuti dgn ais completely.

Menurut tuan punya kete yg dikenali sbg Pete mengatakan dia letak kete tue Jumaat lepas. Dia kate lagi yg ada paip air bocor di laluan pejalan kaki menyebabkan air melimpah ruah sekali gus salji pada kete dia pun jadi cair.

So maybe dgn adanya air, salji dan suasana yg sejuk tue menyebabkan air n salji pada kete tue bertukar jadi beku kot. Aku kurang arif la soal2 pembekuan nie, da sape nak tolong terang...hehehhe.

Pejalan2 kaki yg ushar kete tue pun mcm x caya kete tue beku coz mula2 diaorg igt tue ukiran kaca je. Rupe2nye memang betul kete beku. Korang cuba la tgk gambar atas tue, memang nampak mcm ukiran kaca gak kan.

Nak bace berita nie, klik sini

p/s: Agak2 korang kalau korang berdiri kat situ blh jadi beku gak ke? Jom try...hehehe

3 Kritikan pedas to “Wah kereta pun blh beku gak...”

  • January 26, 2011 at 6:14 PM
    Mr. TN_SkY says:

    ahahha..nice lol..tpi keta tuh rse2 msti rosak kan? tapi bile msuim panas..kompom2 salji tuh cair balik aha..:p

    HANYA ORANG GILA YANG BERFACEBOOK???

    delete
  • January 28, 2011 at 5:28 AM

    gila sejuk sampai beku. kalau TP g sana pun gerenti TP beku gak.

    delete
  • February 21, 2013 at 1:21 PM
    Anonymous says:

    Nice blog here! Also your site so much up very fast! What host are you the use of?
    Can I get your associate hyperlink to your host? I desire my web site loaded up
    as fast as yours lol

    Check out my web page ... external link

    delete

Sila Tinggalkan Jejak Kaki Anda Di Sini

 

Journey of Youth Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger