Artikel bloggers

Sunday, January 23, 2011

Buaya trauma setelah tertelan telefon bimbit

,

Salam semua...

Korang penah gie zoo x? Mesti penah kan bawak family ke, aweks ke jln2 sambil tgk rimau, gajah x pun org utan ke. Dah tue siap posing2 ambik gambar lagi kn..hehehe.

Well nie aku ushar KOSMO ari nie cite pasal sorang wanita nie gie zoo, then mase dia sonok2 nak rakam gambar buaye dgn handphone dia, tibe2 handphone dia terjatuh lak.

Tapi yg malangnya handphone tue jatuh straight masuk dalam mulut buaye tue yg sedia ternganga. Confirm tersedak la buaye tue.

Pekerja2 zoo tue kate, sejak kejadian tue buaye tue jadi murung dan x nak mkn dah. Ala ciannya buaye tue dah trauma la handphone tue dlm perut dia....hehehe

Nak bace cite nie, klik sini

p/s: Wah buaye pun trauma gak eh? Aku igt manusia je trauma..hehehe

9 Kritikan pedas to “Buaya trauma setelah tertelan telefon bimbit”

  • January 23, 2011 at 5:51 PM
    roslankasim says:

    Teringat pada filem Jurassic Park 2 yang h/phone tu berbunyi dlm perut Trex ..

    delete
  • January 23, 2011 at 6:27 PM
    zureen says:

    hahaha! entahlah. bila imagine, macam comel pula buaya tu murung takmau makan. :p

    delete
  • January 23, 2011 at 8:18 PM
    Si DauN CeRi says:

    dulu kecik2 selalu pg taman buaya la taman rama2 la sume tok nenek zoo la suka sgt pegi..hehe sian buaya tu, agknye fon tu dok vibrate dlm perut die kot..

    delete
  • January 23, 2011 at 10:07 PM
    LadyBird says:

    kesiannye.. ni bukan fobia.. ni sebab sakit.. apelah buaya tu sdg rs sekarang ek.. :( sedihnyer..

    delete
  • January 24, 2011 at 8:10 AM
    misz beauty says:

    ahaks... sian boye tuh... ihik ihik ihik...

    delete
  • January 24, 2011 at 8:23 AM
    DaK CoMoT says:

    ahahaha....buaya tu msti asa macam tercekik tulang annn...ngeee

    delete
  • January 24, 2011 at 10:10 AM
    n!da says:

    ahhahahaa.. kesiannye la boye tu.
    hahah. klw tesedak daging ke sedap le jugek. hahha

    delete
  • January 24, 2011 at 1:37 PM
    asliner says:

    mestilah trauma..
    mane taknye..
    kalau tibe2 handset dalam perut tue berbunyi..
    mau tak terkejut buaye tue..
    silap2 heart attack!

    erk..
    ade kene mengena ke? =)

    delete
  • February 21, 2013 at 12:30 PM
    Anonymous says:

    Hey there! Do you know if they make any plugins to help with SEO?

    I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I'm not
    seeing very good results. If you know of any please share. Appreciate it!


    Review my homepage :: payday loan companies

    delete

Sila Tinggalkan Jejak Kaki Anda Di Sini

 

Journey of Youth Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger