Artikel bloggers

Sunday, January 23, 2011

Wanita lumpuh selepas kena 'ciuman cinta' di leher

,

Aku ushar lagi KOSMO dan ade lagi satu cite best nak share dgn korang.

Cite nie jadi di Auckland (mane ye, jap aku rujuk map..hehehe) yg mane sorang pompuan berusia 44 thn tibe2 je lumpuh buat seketika selepas beberapa hari dia dicium pasangannya di bahagian leher.

Sumber mengatakan dia lumpuh di bahagian lengan kiri. Doktor2 yg merawat dia nie mula2 pun bengong mcm mane dia blh lumpuh sampailah diorg jumpe tanda ciuman cinta tue kat leher dia.

Menurut doktor tue, wanita tue lumpuh jap sebab tempat yg kena cium tue da darah beku. Jadi maybe ciuman dgn sedutan yg kuat menyebabkan darah beku tue x bergerak so jadilah strok. Tapi wanita tue dah pulih selepas dirawat dgn ubat antibekuan.

So pade suami2 yg suke cium isteri anda hati2 ye..hehehe.

Nak bace cite nie, klik sini

p/s: Alahai cium pun jadi strok ye. Bukan ciuman cinta dah tue, ciuman maut tue...hehehe.

9 Kritikan pedas to “Wanita lumpuh selepas kena 'ciuman cinta' di leher”

  • January 23, 2011 at 5:47 PM
    ROSLAN KASIM says:

    baru gempaq skit !

    delete
  • January 23, 2011 at 5:57 PM
    Mr. TN_SkY says:

    Err..x bole cium bini a ni? ahahah :p

    Neway tuan tanah..ur request in exchange link alredi been approved ok? :-)

    3 Happiness Versus 1 Pain, Who will win???

    delete
  • January 24, 2011 at 12:03 AM
    luvYOU says:

    haha
    ade2 aje kan
    so kpd lelaki, sila cium di kawasan sepatutnya (kuar tajuk dah nih)

    delete
  • January 24, 2011 at 1:51 AM
    T-CH3R MY@ says:

    uish !
    bahaya sggh .
    Kena b'igt slalu .
    hahahaha .

    :)

    delete
  • January 24, 2011 at 9:02 AM

    bhaya tu...jgn ggit sebarangan hoho! dh mcm mr dracula...
    ANTARA MAKSIAT & ENCIK BALA
    LELAKI JAHAT WANITA PUN JAHAT

    delete
  • January 24, 2011 at 9:44 AM
    mizz nanas says:

    heheheh...gelak guling3~ tula...xmo noty2...emm ade sengat kot kat ciuman cinta bf die tu mcm darakula...hehehe danger3!

    delete
  • January 24, 2011 at 10:09 AM
    n!da says:

    hahahahha.. betol la ciuman tu bole bawak maut. igtkan mitos je. hahaha

    delete
  • January 24, 2011 at 11:07 AM
    tieha ismail says:

    tulah...ganas sangat....

    delete
  • January 26, 2011 at 9:54 PM
    ~faty~ says:

    hahahahaha..:D

    delete

Sila Tinggalkan Jejak Kaki Anda Di Sini

 

Journey of Youth Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger